• Consultanta infiintare firma cu ContabilServ

    Daca este sa privim contabilitatea dincolo de cifre o vedem reprezentata de fapte si oameni. In mod direct, fapta influenteaza contabilitatea iar factorul indirect este constituit de catre oameni.

    Consultanta infiintare firma cu ContabilServ

     

    Ca prima manifestarea a contabilitatii se poate pronunta activitatea de numarare a bunurilor de care dispune o persoana la un anumit moment dat. Aceasta manifestare a dat curs unei nevoi practice de a se tine evidenta de calcul si control al averilor obtinute intr-o anumita interprindere. Datorita acestei miscari, dezvoltatrea comertului a luat amploare iar economia generala a crescut.

    Contabilitatea poate fi denumita si ca fiind principalul instrument pe baza caruia se intocmesc situatiile financiare. Acest proces si anume contabilitatea poate fi definita ca fiind arta de a inregistra, clasifica si rezuma intr-un mod semnificativ tranzactii si evenimente. Este foarte importanta avand printre scopuri si pe cel de a va ajuta sa evitati falimentul, sa reduceti pierderile si sa va ajute sa castigati mai mult.

    Contabilitatea de gestiune descrie circuitul patrimonial intern al interprinderii. Scopul contabilitatii este si acela de a culege informatii primare si de a le prelucra aplicand metode si procedee specifice.

    Ca si principii de baza ale contabilitatii enumeram urmatoarele:

    • Principiul continuitatii activitatii
      – potrivit acestui principiu interprinderea isi poate continua activitatea in mod normal. De regula, interprinderile se creaza pe termen nelimitat.
    • Principiul permanentei metodelor
      – acest principiu presupune aplicarea acelorasi reguli in mod consecutiv de la o perioada la alta.
    • Principiul specializarii exercitiului
      – cu ajutorul acestuia toate veniturile si cheltuielile sunt inregistrate in contabilitate.
    • Principiul prudentei care nu admite supraevaluarea veniturilor.
    • Principiul necompensarii care face sa fie exclusa compensarea reciproca intre active si datorii.
    • Esentialitatea
      – in rapoartele financiare trebuie sa fie reflectate toate posturile importante.

    Firma de contabilitate ContabilServ te poate ajuta sa infiintezi firma si sa depui actele necesare la Registrul Comertului. Astfel scapi de aceasta problema si de timpul pe care il poti pierde cu infiintarea firmei.

    De asemenea ContabilServ iti ofera si servicii de contabilitateservicii de consultanta fiscala si servicii de salarizare.

    Contabilserv va ofera servicii contabilitate in Bucuresti la standarde inalte de calitate, echipa noastra fiind formata din contabili si experti contabili acreditati CECCAR.

    O afacere in continua crestere este cheia succesului pentru orice societate. De aceea este important sa utilizati timpul intr-un mod eficient, acordand atentie activitatilor care aduc o crestere a veniturilor in firma dumneavoastra.

    Pentru a face posibil acest lucru, noi venim in intampinearea dumneavoastra cu servicii contabilitate, servicii care sa va ajute sa luati deciziile potrivite in timp real, in scopul detinerii controlului asupra afacerii si cresterii profitului, plata unor taxe cat mai mici, in conditiile respectarii legislatiei, in vederea cladirii unei afaceri puternice, durabile, transparente si de succes.

    Oferim servicii financiar-contabile, intocmirea si depunerea declaratilor si a bilanturilor, mentinem relatia cu Administratia financiara si oferim asistenta la controalele realizate de organele fiscale.

    Noi va asiguram servicii profesionale, consiliere si sprijin nelimitat pentru afacerea dvs. Venim in sprijinul dvs. cu tarife la preturi competitive.

    Articole din acelasi domeniu:

    Criterii de alegere ale unui expert contabil din Bucuresti

    Beneficiile colaborarii cu o firma de contabilitate

    Ce sunt serviciile de salarizare?

    Cat de mult ajuta un soft de contabilitate o societate?

    Cat de importante sunt serviciile de contabilitate de calitate

    « Si barbatii poarta pijamale sau dorm in orice?Nutritia: De ce avem nevoie de proteine? »
    Partager via Gmail Yahoo! Blogmarks

    Tags Tags: , , , ,
  • Comments

    No comments yet

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Add comment

    Name / User name:

    E-mail (optional):

    Website (optional):

    Comment: